Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy őszinte zsidó gondolatai
  2013-08-08 22:53:30, csütörtök
 
  Egy őszinte zsidó gondolatai
2013. 08. 8. csütörtök. - 19:49

Ezt a cikket azért fordítottam le, mert ritkán lehet olvasni zsidó írótól, zsidók részére, zsidókról. A szerző: Manny Friedman, az újság, amiben megjelent az a "Times Of Israel", az időpont, július 12., friss, mint a reggel fejt tej.

Még csak annyit. Ez egy fordítás, igaz nem teljes, mert ismétlődő, felesleges részeket kihagytam (utálok mindent, ami hosszú) :D , de az cikk eredeti ,,szellemisége" töretlenül megmaradt. Erre kényesen vigyáztam. Ha valaki le akarja ellenőrizne, annak előre megmondom, hogy sose gyakorlom a tükörfordítást. http://blogs.timesofisrael.com/jews-do-control-the-media/ Különben kék betűkkel nyúltam be a szövegbe, ott, ahol fontosnak tartottam.

Mi zsidók furcsa teremtmények vagyunk. Imádunk kérkedni a zsidó színészekkel. Néha állítjuk, hogy egy goj szinész valójában zsidó, mert annyira jó, hogy csak zsidó lehet. Kérkedünk a zsidó szerzőkkel, zsidó politikusokkal, zsidó igazgatókkal. Ha előttünk valaki egy filmet, könyvet, vagy műalkotást dicsér, kivétel nélkül rávágjuk: ,,Tudod, hogy az alkotója zsidó?" Szóval, mi így működünk.

De abban a pillanatban, amikor egy antiszemita, vagy Izraelt gyűlölő pasi azt meri mondani, hogy: ,,A zsidók irányítják a médiát" vagy ,,Washington zsidó irányítás alatt áll", mi menten támadásba lendülünk. Elsődleges célunk, hogy az ilyeneket letiporjuk. Mindent megteszünk, hogy elhallgattassuk. Cikkeket írunk. Létrehoztunk szervezeteket kizárólag azzal a céllal, hogy szétkürtöljék a világban, hogy a zsidók semmit se irányítanak. Fenéket nem irányítjuk a médiát, egyetlen szavunk sincs Washingtonban, legalább is nem több mint bárki másnak. Nem, nem, dehogy, esküszünk, mi olyanok vagyunk, mint bárki más. - - - Megkérdezem, látja rajtam kívül más is (hacsak nem bigott) ennek az egésznek a komikumát?

Zsidó testvéreim, legyünk őszinték, bizony, mi irányítjuk a médiát. Annyi zsidó pasi van a filmgyárak vezetőségében, hogy az már szinte közönséges. Az összes játékfilm, tv sorozat teli van zsidó színészekkel, forgatókönyv írókkal, rendezőkkel. Tudtok arról, hogy a nyolc legnagyobb filmstúdió zsidó kézben van? De ez még nem minden. Irányítjuk a tévé hirdetéseket is. És ne feledkezzünk meg az antiszemiták célpontjáról, az AIPAC-ról. [Az AIPAC = American Israel Public Affairs Committee, egy zsidó szervezet, amit azért hoztak létre, hogy fenntartsa és erősítse Izrael és USA közötti kapcsolatot. Végül is a legerősebb zsidó lobbi.] Gyakorlatilag ez olyan szervezet, mint a Cion Bölcsei. [Ez vajon azt jelenti, hogy Friedman szerint a Cion Bölcsei nem antiszemita fikció?] Sose fogom elfelejteni az egyetemen jelen voltam egy AIPAC gyűlésen, ahol egy ember kiállt a pódiumra és azt mondat, hogy őket csak az 50 legjobb diák érdekli, mert azok fognak a kormányhivatalokban elhelyezkedni, és ők lesznek azok, akik befolyásolni fogják a kormányt. Én tisztességes munkát akartam végezni, és akkor ezek a pasik gyakorlatilag arról beszélnek, hogy be kell épülnünk a kormányba. Tudom, hogy erre mit válaszolnak, hogy mindenki lobbizik. Az összes érdekképviselet, kicsi és nagy egyaránt. Persze, mindenkinek van sikeres barátja vezető pozícióban, de hol van ez attól, hogy miénk Hollywood és Madison Avenue [a hirdetési szakma fellegvára]. Igaz, amit állítanak: arra használjuk a hatalmunkat, hogy elfoglaljuk az egész világot. Erre esküdtünk össze.

Rendben van, mondjuk ez így nem igaz, de ássunk egy kicsit mélyebbre! Valóban mindenki lobbizik, mindenkinek van itt-ott barátja. De nem mi vagyunk, akik állandóan hencegünk? Miért nem valljuk be, hogy kurvára sikeresek vagyunk? Miért nem kiáltjuk ezt bele a nagyvilágba.?

Rendben, feltárom mi az én elméletem, miért nem akarnak a zsidók beszélni arról, hogy ők irányítják a médiát. Először is, amíg a zsidók imádnak felvágni azzal, hogy legtöbbjük sikeres az életben, és hogy majd mindegyikük letett már valamit az asztalra, szörnyen utálják bevallani, hogy ezt a zsidóságuknak köszönhetik. Esetleg elmennek addig, hogy talán a zsidó tapasztalatnak lehet valami szerepe, de egyik se fogja bevallani, hogy van egy belső tulajdonságunk, ami segít minket a sikeres életvitelben.

Az ADL elnöke, Abe Foxman-t [ADL = Anti-Defamation League, vagyis a zsidók lejáratását gátló egyesület elnöke] egy interjúban megkérdezték a témával kapcsolatban, amire így nyilatkozott: ,,Én azt szeretném, ha az emberek azt mondanák: úgy jött ki a lépés, hogy a vállalati felső vezetőség tagjai véletlenül zsidók." Szerintem ezzel minden meg van mondva.

A teljes igazság az, hogy az antiszemitáknak igazuk van. Nekünk, zsidóknak valami mélyen belénk van oltva, ami minket teljesen megkülönböztet mindenki mástól a világon. Megjártuk a haláltáborokat, kibírtuk a pogromokat, egész családokat tizedeltek meg. Aztán eljöttünk Amerikába, az egyetlen helyre, ahol hagyták, hogy annyi hatalmat ragadhassunk magunkhoz, amennyit akartunk, és mostanra elfoglaltunk mindent. Nehogy azt mondjátok, hogy van még egy ilyen népcsoport a világon! Csak mi, zsidók vagyunk erre képesek. De ez nem az első eset. Azért voltunk az egyiptomi fogságban, mert túl sikeresek voltunk. Menj, nézd meg a Torában, ott megtalálod. És ezt tettük Németországban is.

Ez a készség, ez a hajtómotor nem a sok éves oktatásnak, vagy bármi más tényezőnek a következménye, hanem a minden egyes zsidóban megtalálható belső szikrától származik. Ezt azonban az olyan szervezetek, mint az ADK és az AIPAC utálják bevallani, elsősorban azért mert ezek világi szervezetek. Az egész tevékenységük lényege annak bizonyítása, hogy a zsidók pont olyan emberek, mint bárki más a földön. Ennél nevetségesebb agendát el se tudok képzelni. A francokat! Mi mások vagyunk. Mi különlegesek vagyunk.

Eljött az idő, hogy ne kelljen megváltoztatni a nevünket. Nem kell senkihez se alkalmazkodnunk, mint egy kaméleon, mert az egész rohadt ország a miénk [természetesen Amerikára gondol]. Legyünk büszkék magunkra, de igazodjunk ahhoz, hogy felelősség és hatalmas lehetőség nyugszik a vállainkon.

© 2012 The Times of Israel

(antalffy-tibor.hu)

(Az írás megjelenési időpontja: 2012.10.25.)

Kapcsolódó:

AIPAC, az amerikai zsidó lobbi


http://kitartas.mozgalom.org/orokervenyu/egy-oszinte-zsido-gondolatai

Média a hungarista államban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: antiszemitáknak, alkalmazkodnunk, érdekképviselet, elhallgattassuk, tükörfordítást, németországban, megkülönböztet, tapasztalatnak, haláltáborokat, tulajdonságunk, politikusokkal, megváltoztatni, washingtonban, elhelyezkedni, gyakorlatilag, természetesen, vezetőségében, következménye, szétkürtöljék, szervezeteket, zsidóságuknak, tevékenységük, nevetségesebb, timesofisrael, megtalálható, létrehoztunk, különlegesek, ragadhassunk, szellemisége, tisztességes, életvitelben, nyilatkozott, színészekkel, hirdetéseket, célpontjáról, feledkezzünk, őszinte zsidó, cikket azért, reggel fejt, cikk eredeti, zsidó színészekkel, zsidó szerzőkkel, alkotója zsidó, zsidók irányítják, ilyeneket letiporjuk, zsidók semmit, filmgyárak vezetőségében, összes játékfilm, nyolc legnagyobb, tévé hirdetéseket, antiszemiták célpontjáról, zsidó szervezet, Manny Friedman, Times Of Israel, American Israel Public Affairs Committee, Cion Bölcsei, Madison Avenue, Anti-Defamation League,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Az igazi szeretetért rendszeri...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Egy bizonyos határt  Akarat  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Örülök, hogy látlak!  Adakozás  Png nő  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A televizió nem a kultúrát kép...  Irgalom és ítélet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A sors  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Neked tudnod kell  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Idő  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png férfi  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Paul David Tripp Április 19  Png virág  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Paul David Tripp Április 20  Sose bánj semmit  Png csokor  George Byron - Ahogy itt jár -...  Popper Péter szavai  Png csokor  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Adakozás  Nevem  képre írva  Albert Einsteinről  A sors  Az igazi szeretetért rendszeri...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Soha ne kedvezz...  Png kislány  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Png férfi  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png férfi  Régi emberek, akikre máig büsz...  Egy hatékony szolga  Kellemes délutánt kívánok  képre írva  Egy lelki imádság  Tavaszi kép  Png virág  Jó éjszakát  Kövesd a cowboyt! 
Bejegyzés Címkék
őszinte zsidó, cikket azért, reggel fejt, cikk eredeti, zsidó színészekkel, zsidó szerzőkkel, alkotója zsidó, zsidók irányítják, ilyeneket letiporjuk, zsidók semmit, filmgyárak vezetőségében, összes játékfilm, nyolc legnagyobb, tévé hirdetéseket, antiszemiták célpontjáról, zsidó szervezet, legerősebb zsidó, egyetemen jelen, ember kiállt, pasik gyakorlatilag, összes érdekképviselet, hirdetési szakma, egész világot, kicsit mélyebbre, zsidók beszélni, zsidók imádnak, zsidóságuknak köszönhetik, zsidó tapasztalatnak, belső tulajdonságunk, sikeres életvitelben, zsidók lejáratását, interjúban megkérdezték, témával kapcsolatban, vállalati felső, teljes igazság, antiszemitáknak igazuk, egyetlen helyre, ilyen népcsoport, első eset, egyiptomi fogságban, minden egyes, olyan szervezetek, egész tevékenységük, zsidók pont, egész rohadt, írás megjelenési, amerikai zsidó, hungarista államban, antiszemitáknak, alkalmazkodnunk, érdekképviselet, elhallgattassuk, tükörfordítást, németországban, megkülönböztet, tapasztalatnak, haláltáborokat, tulajdonságunk, politikusokkal, megváltoztatni, washingtonban, elhelyezkedni, gyakorlatilag, természetesen, vezetőségében, következménye, szétkürtöljék, szervezeteket, zsidóságuknak, tevékenységük, nevetségesebb, timesofisrael, megtalálható, létrehoztunk, különlegesek, ragadhassunk, szellemisége, tisztességes, életvitelben, nyilatkozott, színészekkel, hirdetéseket, célpontjáról, feledkezzünk, antiszemiták, igazgatókkal, forgatókönyv, teremtmények, befolyásolni, elfoglaltunk, megkérdezték, kapcsolatban, nagyvilágba, antiszemita, ellenőrizne, szervezetek, lejáratását, köszönhetik, pillanatban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.